Teflonos szilikon zsír

Teflon adalékolású szilikonzsír gömbcsapok és csőszerelvények kenéséhez

  • Rubosil T, Silifat M-T és Antipol teflonos szilikon zsír márkanéven kerül forgalomba
  • A hőálló szilikonzsír kiváló tulajdonságait ötvözi a teflon kiemelkedő tulajdonságaival.
  • A PTFE szilikonzsír fehér színű, szilikonzsírba pasztásított finom teflonpor adalékkal dúsított hőálló és víztaszító szilikonzsír. A bekent fémfelületeket védi a korróziótól és a kopástól. Kimagasló hőállóság jellemzi. Kitűnő kenőhatást biztosít forgó és csúszó alkatrészeknél.
  • A fehér színét az áttetsző szilikon zsírba kevert fehér teflon adalék színétől kapja. Az általános szilikonzsírral szembeni előnye, hogy a zsírral bekent felületen a szilikonzsírból a felületre rakódott teflonréteg még hosszú ideig biztosítja a kopásmentes működést a súrlódó felületek között akkor is amikor a szilikon zsír elhasználódott és már nem tudja kifejteni kenőhatását.
  • PTFE szilikon zsír fő alkalmazási területe:
  • Használható golyóscsapokhoz, gázcsapok szereléséhez, tömszelencékhez, tömítőgyűrűk, menetek és szelepek belső kenéséhez.
  • Fehasználhatósági tartománya: -40 °C — +220 °C
  • Gyulladási hőmérséklet: +450 °C
  • Cseppenéspont: +240 °C
  • Kiszerelései: 50 gr, 100 gr, 150 gr, 500 gr, 1 kg, 5 kg,

Szilikon szigetelőgumi gyártás VIDEÓ

Rendeljen nyílászáró szigetelő gumit közvetlenül a gyártótól ! Bondex Szilikontechnika

Teflonos szilikon zsír termékeinket megvásárolhatja :

Szilikon szaküzletünkben, cím és elérhetőség :

Bondex Kft. szilikon szaküzlet és bolt
kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Árukiadás: étfőtől-Péntekig 7:30 órától — 16 óráig, Sz-V:  Zárva

Tel / Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás