Zuhanykabin szilikon élvédő és vízvető profilok

Zuhanykabin élvédő és vízvető szilikon profil termékcsaládunk, a lakossági és ipari felhasználók részére egyaránt megoldást kínálnak az egyedi építésű új, és felújítandó régi zuhanyzók tömítés pótlására, valamint a kereskedelmi forgalomban kapható zuhanyfülke, szauna kabin nyíló és tolóajtók vízszigetelő és vízzáró feladataira, szaniter kádak esetén a csempe és kád közötti rések tömítésére, réstakaró alkalmazásokra.

Kialakításuk szerint szilikon zuhanykabin ajtótömítéseink sima élzáró, üreges ütköző felülettel, valamint szárnyas élvédő profiltömítésként, vízvetős kialakításban, F , “h” , L és U alakú profillal készülnek.  Légbuborékos ütközős  kivitelben gyártott szilikon tömítéseink zuhanykabin tolóajtó tömítésre, kádparaván és zuhanyfal vízzáró tömítésére, fürdőszoba bútorok, üveg szekrényajtók, vitrinek szigetelésére, vízzárására ajánljuk.

Egyenes kialakítású és íves zuhanykabin ajtó tömítésére, különböző hosszúságú vízvető szárnnyal és üvegfogadó méretekkel gyártott élzáró szilikongumi profilokból válogathatnak vevőink termékpalettánkból.  Íves és hajlított élekre a flexibilis szilikon zuhany élvédő-vízvető profilok könnyedén rögzíthetők.

Általános méretű üvegvastagságok 4 mm, 5 mm, 6mm , 8 mm , 10 és 12 mm

A kiváló minőségű szilikon anyagból készült rugalmas vízvetők, általában natúr -áttetsző vagy fehér színben készülnek de egyedi megrendelés alapján színes kivitelben is rendelhetők. Előnyük a lágy PVC, és gumi tömítésekkel szemben, hogy víztaszító rugalmas tulajdonságukat és tömítőképességüket hosszútávon  megőrzik. Használatuk során nem keményednek ki, nem repednek és nem töredeznek. Élettartamuk többszöröse az egyéb polimerekből készült műanyag tömítőprofilokhoz képest.

A háztartásokban használat PH tartományon belüli savas és lúgos tisztító és  mosószereknek szemben ellenálló, így esztétikai és higiénés tisztításuk könnyedén megoldható. Magas hőállóságuknak köszönhetően forró víz és a keletkező gőz hatására nem károsodnak, anyagminőségükből és rugalmasságából nem veszítenek.

Alkalmazhatók keret nélküli zuhanyzó kabinok, plexi és üveg zuhanyfalak és zuhanykabin ajtók alsó vízvető és függőleges vízszivárgás elleni tömítésére, kád – csempe találkozásánál vízzáró éltömítő megoldásokra, kádparaván – csempefal és paraván – kád közötti hézagok szigetelő tömítéséhez, zuhanytálca és a csempe találkozási  pontok   szigeteléséhez, magas hőmérsékleten üzemelő szauna ajtótömítésre, gőzkabin ajtószigeteléséhez, sókamra ajtó szigetelő profilként, valamint welness és hidromasszázs kádak vízzáró szigetelésre.

A zuhanykabin szilikon tömítőprofilok beépítéséhez és rögzítésére a Wacker E43 vagy az F.BS egykomponensű ecetsav bázisú ragasztókat javaslunk, melyek kiválóan megtapadnak az üveg csempe és kerámia felületeken.

Szilikongumi zuhanykabin tömítőprofil termékcsaládunk anyagtulajdonságának köszönhetően kültéri szauna ajtókhoz tömítésként beépítve, hosszútávon megőrzik rugalmasságukat, nem repedezik,nem keményedik ki. UV sugárzással szemben, a szélsőséges időjárási körülményeknek napsütésnek és fagynak egyaránt ellenáll. A  vízvető szilikon profilok ablakpárkányok élére esővíz elvezető profilként is felszerelhetőek.

Igény esetén egyedi méretű és  színes kivitelű szilikon vízvetők legyártását rövid határidővel vállaljuk. Aktuális raktárkészletünkről érdeklődjön személyesen mintaboltunkban és a megadott e-mail , telefoni elérhetőségeken.

Mintaboltunkban személyes megkeresésekre készséggel áll vevőink rendelkezésére.

Zuhanykabin vízvető szilikon tömítés gyártás VIDEÓ

Szilikon vízvető és szárnyas u profil szigetelő tömítések, széles választékban raktárkészletről kaphatók !

Szilikon zuhanykabin vízvető és szigetelő tömítések és profilok szaküzlete :

Szilikon szaküzletünk címe, elérhetőségek

Bondex Kft. szilikon bolt
kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás lakossági és ipari vásárlóknak:
Árukiadás: Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone