Szilikon embrió profilok gyártása SOFA és DUFA nyílászárókhoz.

Az embrió profil használható egyéb, régebbi típusú ajtókhoz és ablakokhoz ott, ahol gumiból készült embriótömítés volt beépítve. A szilikon tömítő profil utólagosan is beépíthető.

SOFA szilikon embrió profilok

A nyílászárók leszigetelésével hosszú távon pénzt spórolhat, visszatérülő befektetés!

Beépítési nút szélessége: 4- 4,5 mm

A szilikonból készült embrió profilokat fehér, barna és fekete színben gyártjuk extruder technológiával.  Ettől eltérő színben is legyártjuk 50 fm feletti rendelés esetén.

Az embrió ablak szigetelő profilok több típusban készülnek:

a./ A régi típusú embrió profilok visszahajló  tömítő fejjel készülnek, nútba építve a a tömítőfej a tokhoz érintkezve puha záródást biztosít. Ez a típus készül a leg vastagabb fallal ami 4,5 5 mm-es nútba építhető.

b./ Vékony falú egyenes talpú szilikon embrió tömítés 45 fokos tömítő fejjel készül, 3,5-4 mm-es horonyba ajánljuk beépíteni.

Szilikon embrió kiváltó profil

c./ Embrió kiváltó vagy más néven embrió pótló szilikon tömítés mely a svéd bemarásos technológiát veszi alapul. Ez a leg újabb kialakítású tömítés melynek az alakja egy P profilra emlékeztet, a száránál visszahajló nyíl szerű kapaszkodó bordákkal, és a tömítő feje cső alakú zárt cellás mellyel kiváló tömítettség érhető el, legyen szó ajtóról vagy ablakról.

Embrió szilikon profilok fő jellemzői:

Napsugaraknak és UV sugárzásnak, víznek és nedvességnek ellenáll, hosszú élettartamú anyagból készül. Élettartama minimum 20  év.

Óriási előnye a ragasztható ablakszigetelő profilokkal szemben hogy festéskor kivehető és festés után visszanyomható a számára kialakított nútba.

Az embrió profil minden típusú ablakhoz és ajtóhoz alkalmazható, legyen szó családi ház, vagy panel lakás nyílászáróinak szigeteléséről.

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone