Fóliahegesztő szilikon szalag

Fóliahegesztő szilikon szalagjainkat melegen vulkanizált szilikonkaucsukból (VMQ) gyártjuk extruder technológiával kívánt méretben és hosszban.

A fóliahegesztő szalagok kiemelt szerepet töltenek be a szilikon szalagjaink között.

A szilikon szalagokat fólahegesztő gépek alátét szalagjaként használják. A hőre lágyuló műanyag fólia a teflonozott felhevített cekász hatására a szilikon szalagon megolvad és egyben pillanat tört része alatt megdermed , így létrhozva a fólia forrasztási varratot.

A tökéletes hegesztéső a hőálló szilikon szalag rugalmas anyagának köszönhető, felveszi a hegesztési varrat formáját és rendkívül jól tűri a hőmérsékletet. Akár több száz ciklust is kibír a szilikon szalag.

Fóliahegesztő szalag felhasználási területe:

Magánszemélyek és az ipar széles körben használja főleg csomagolástechnikai feladatokra.
Magánszemélyek általában konyhában mélyhűtésre előkészített ételeket hegesztenek kis fólia tasakokba.
Az ipari felhasználók használják az egyszerű kivitelű mechanikus karos fóliahegesztő gépektől a CNC vezérlésű automata csomagológépekig. Tejiparban zacskózó gépekhez, polietilén zsák készítésnél, pvc hegesztésnél, műanyag medencék készítésétől az édesipari termékek csomagolásáig számtalan helyen.

Pékipar, tejipar, édesipar és konfekcionáló ipar számtalan helyen és módon használja és alkalmazza.

Fóliahegesztő szalagok alakja:

Alakjuk szerint készülhetnek négyzetes, téglalap és lapos kivitelben a vevői igényeknek megfelelően.

Az általános áttetsző fóliahegesztő szalagjaink natúr áttetsző kivitelben készülnek, ezek általában raktárkészletről kaphatók. Hőállóságuk -45C-+200C

Az emelt hőállóságú hegesztő szalagokat általában rendelésre gyártjuk, ezek színe oxidvörös vagy krémszínű a bele kevert hőstabilizátor színétől függően. Hőtűrése -45C-+250C vagy akár tartós +270C is lehet.

Hegesztő szilikon szalagok keménysége:

A szilikongumi szalagok keménysége általában 60 ShoreA, de kérhető ennél puhább 20 ShoreA keménységtől akár 80 ShoreA keménységig.

Fóliahegesztő szilikon szalagok fő tulajdonságai:

A fő tulajdonságai közé tartozik a széles hőmérsékletállóság, a nagy rugalmasság, vízzel, sós oldatokkal és nedvességgel, porral szembeni ellenállóképesség. Hosszú élettartam jellemzi.
Kiváló elektromos szigetelő.

Fóliahegesztő szilikongumi szalagok hőállósága:

Függetlenül attól, hogy az alkalmazás alacsony vagy magas hőmérsékletű, a szilikonguminak nem okoz problémát ilyen szélsőséges körülmények között működni. Ez az átlátszó gumi akár -45 °C-os hőmérsékletet is elvisel. Másrészt akár +200 °C-ot is elérő hőmérsékleten is működhet. Tekintettel arra hogy széles hőmérséklettartományt bír ki, ez a szinte tiszta szilikon sokféle alkalmazásbanban képes hosszú távon működni.

Hőállóság: -45C-+200C,
Magas hőállóságú négyzet alakú szilikon szalagoknál akár tartós +270C hőállóság is elérhető, ezek általában oxidvörös és krémszínű kivitelben kaphatók.

Szilikon szalagok kémiai ellenállása:
Bár ez lehet egy hőálló szilikon termék, magával hozza azt a képességet is, hogy ellenálljon bizonyos vegyi anyagoknak. Ez a funkció akkor hasznos, ha ezt az anyagot kereskedelmi jellegű és labor környezetben használja. Ellenáll az ammóniagáznak, a nátrium-szulfátnak és az ecetnek, sós oldatoknak és növényi olajoknak.
Érdeklődjön szakembereinknél, hogy ez a szilikon szalag hogyan fog megfelelni az Ön konkrét felhasználási területén.
Szilikon szalagok azonnal raktárról kaphatók
A lapos szilikon szalagokat általános méretekben raktárról tudjuk adni, kérjük érdeklődjön raktárkészletünkről az alábbi elérhetőségeken!

Bondex szilikonfeldolgozó Kft

Szilikon szaküzlet:

1078 Budapest Murányi u.48.
Tel.: 06209226073, 06204330413, 0612219212, 0612730504, 0612209177,

e-mail: szilikontechnika@t-online.hu

Fóliahegesztő szilikon szalag VIDEÓ

Fóliahegesztő szilikon szalag megvásárolható:

Szilikon bolt címe, elérhetőségek

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelme, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V: zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone