Minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszerünk bemutatása

Ismerje meg minőség és környezetpolitikánkat:
„ ..együtt a jövő kihívásaival szemben… ”

Szilikon termékgyártás EN ISO 9001 és EN ISO 14001 minőség és környezetközpontú szabványok alapján

Cégünk évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a bevezetett, az Eupont Cert nemzetközi tanúsító szervezet által akkreditált integrált EN ISO 9001:2008 számú minőségirányítási rendszer, valamint az EN ISO 14001:2004 számú környezetközpontú irányítási rendszer szabvány szerinti követelményei maradéktalanul teljesüljenek. Az évenkénti auditok, felülvizsgálatok biztosítják a kialakított rendszer stabil, megbízható működését.

Célunk a magas színvonalon, nyomon követhető adminisztrációs háttérrel biztosított:

– a követelményeknek megfelelő minőség előállítása
– a megbízható hosszantartó minőségmegőrzés a felhasználás során
– a már meglévő piac megtartása, illetve bővítése
– a piaci elvárás nyomon követése
– megrendelői elégedettség növelése
– a gyors kiszolgálás

A minőségirányítási rendszer által felállított folyamatok működtetésével, a gyártási technológiánk folyamatos bővítésével, fejlesztésével, biztosítjuk Megrendelőink részére a magas színvonalú szolgáltatást, valamint a kiváló minőségű, hosszú élettartamú, speciális, egyedi és a standart magyar szilikon termékek gyártását.

Számunkra fontos, hogy a mai és a jövő generációk számára is biztosítva legyen az egészséges élhető környezetet. Ezért vezettük be a minőségirányítási rendszerrel egy időben a környezetközpontú irányítási rendszert is.

Felismertük, hogy környezetünk a mai világban nem képes a folyamatos öntisztulásra, ezért nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az előírt környezeti jogszabályokat betartsuk és betartassuk beszállítóinkkal, dolgozóinkkal. Szilikon feldolgozó üzemünkben a gyártási folyamtok rendszerébe valamint szilikon szaküzletünkben a napi munkavégzések folyamataiba is beépítettük a tudatos környezetbarát intézkedéseinket.

Céljaink:

– a környezetszennyezés megelőzése, környezetünk védelme
– a humán és természeti erőforrásaink felhasználásának csökkentése, természeti értékeink megóvása
– a környezettudatos szemlélet kialakítása, elfogadtatása és folyamatos betartása

Környezeti céljaink eléréséhez rendszeres intézkedési tervet dolgozunk ki, és a megvalósulásukat nyomon követjük, kiértékeljük.

Meggyőződésünk hogy minden, amit a szilikon termékeink minőségének folyamatos ellenőrzésével, illetve a szolgáltatásaink növelésével teszünk, azt a Megrendelőink, Partnereink érdekében tesszük, és ez a biztosítéka cégünk több mint negyed évszázados működésének és versenyképességének.

BONDEX KFT. Szilikontechnika

Alapítva:  1991
szilikonfeldolgozó és termékgyártó
Szilikon termékek gyártása
…több mint 26 éve a szilikon gyártásban

TANÚSÍTVÁNYAINK LETÖLTÉSE

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone