Egykomponensű szilikon tömítő paszták, sziloplasztok

TKK szilikon és akril tömítők

Az egykomponensű szilikon tömítők életünk nélkülözhetetlen résztvevőivé váltak. Az energiaárak emelkedésével szinte mindent leszigetelünk és tömítünk. Az iparban és otthoni felhasználásban is kiemelkedő szerepet játszik.

Szilikon webáruházunkban és szilikon szaküzletünkben széles kínálattal állunk rendelkezésre legyen szó kinyomó pisztollyal kinyomható kartusos, tubusos vagy hurkás kivitelről, ecetsavas, akril vagy neutrális ( semleges ) tömítőanyagokról. Az egykomponensű tömítő paszták száradási ideje cca.: 24 óra.

Szilikon bázisú tömítőanyagok

Általános ecetsav bázisú TEKASIL szilikon tömítők:

Egykomponensű ecetsavas tömítőanyagokat általános tömítési feladatokhoz lehet használni. Rések és hézagok kitöltéséhez kiváló. Alapszíne áttetsző traszparens de különböző színekben is elérhető pl.: fehér, fekete, szürke, beige. Kötési idő alatt ecetszag érezhető. A szaniter felirattal rendelkező ecetsavas szilikon paszták gombaölőt is tartalmaznak melyek nedves, vizes felületek tömítéséhez pl. fürdőszobai szaniter áru réseinek kitöltésére vagy hűtőházak réseinek kitöltésére alkalmas. Kiválóan használható üveg, porcelán, festett és festetlen fém és fa felületekhez, PVC-hez vagy bakelithez. Nem tapad poros és zsíros felületekhez és egyes műanyag felületekhez sem pl. polietilén vagy polipropilén felülethez.

A kikeményedett rugalmas szilikon tömítő nem festhető ! 70 ml-es tubusban és 310 ml-es kartusban forgalmazzuk

300C-ig Hőálló szilikon tömítőpaszta

Vörös színű ecetsav bázisú szilikon tömítő mely akár 300 C-ig használható hőállósága miatt. Forró felületekhez ajánljuk pl. kemencék, sütőajtók, kályhák és meleg konyai eszközök tömítéséhez. Hőállósága miatt ipari alkalmazása is jelentős. Forró gépek, szigeteléséhez, autóiparban autók motorterének tömítéséhez, fűtésszereléshez, kazánjavításnál és klímatechnikában is alkalmazzák. 70 ml-es és 310 ml-es kiszerelésben forgalmazzuk

Neutrális ( semleges ) TEKASIL szilikon tömítők

A neutrális szilikon tömítő pasztát általában üveghez, fémfelületekhez, tükörragasztáshoz lehet használni. Nagy előnye hogy a fém felületeket a semleges tulajdonsága miatt nem korrodálja ezért az ipar területén is széles körben használható.

Nyers állapotban szagtalan, méznél kicsit sűrűbb állagú, kötési ideje cca.: 24 óra, kötés után gumi rugalmas anyaggá köt.

Alapszíne áttetsző, de több színben is forgalmazzuk. A szaniter változata gombaölő adalékot tartalmaz ezért nedves helyen is használható pl. hűtőházak tömítéséhez vagy fürdőszobai berendezések pl. WC, mosdó, fürdőkád vagy konyhai munkalapok réseinek kitöltéséhez. 70 ml-es és 310 ml-es kartusban árusítjuk.

Akril bázisú tömítő paszta

TEKADOOM tömítőpaszták

Az akril bázisú TEKADOOM tömítőanyagok nagy előnye a szilikon pasztákkal szemben hogy felületük száradás után festhető. Kötés után rugalmas anyaggá válnak, kötési ideje cca.: 24 óra. Az akril tömítők alkalmasak fém, fal, fa és műanyag felületek réseinek kitöltéséhez. Áttetsző és fehér színben kapható. Használják otthoni és ipari területeken is pl. szobafestők falak és fa felületek ( lambéria, ablak tok stb.) réseinek kikenéséhez, lakatosok fémfelületek tömítéséhez, bútoriparban fából készült tárgyak réseinek kikenéséhez, vagy ablakok és ajtók beépítésénél hézagok kitöltéséhez.

70 ml-es és 310 ml-es kiszerelésben kapható

1200C –ig használható kandalló és tűztértömítő

Kimagasló hőállóságú fekete színű tömítőanyag, mely száradás után kemény és rideg felületű lesz. Nem lesz gumi rugalmas anyag! Használható kemencék, kandallók, sütők, tűztereinek réshézag tömítéséhez, de kémények réseinek kitöltéséhez is használható. A nyílt lángot és a magas hőmérsékletet jól bírja 1200C-ig.

310 ml-es kartusban kapható

A fenti tömítő pasztákat kiváló ár-érték arányban megvásárolhatják Murányi utcai szilikon szaküzletünkben vagy webáruházunkban is megrendelhető postai úton.

 A kartusos tömítőanyagokhoz kinyomó pisztolyt is tartunk, melyet raktárról tudunk szállítani!

Elöregedett fugák kivágásához kétélű szilikon eltávolító kés és fugakihúzó folyamatosan kapható.

Szilikon tömítő paszták

Szilikon tömítők

Szilikon ablakszigetelő gumi gyártás VIDEÓ

Vásároljon szilikon ablakszigetelő és öntapadó ablaktömítő gumi termékeket közvetlenül a gyártótól

Sziloplaszt szilikon tömítő paszták megvásárolhatók az alábbi elérhetőségeken:

Szilikon bolt cím

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelme, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone