Szilikon nyílászáró tömítések gyártása ajtóhoz és ablakhoz

Utólagosan beépíthető szilikon tömítő profilok gyártása fa nyílászárókhoz.

Energiát spórolhat a Hun-strip szilikon szigetelő profiljainkkal melyeket perbáli üzemünkben külföldi gépsoron külföldi alapanyagokból gyártunk.

A növekvő energia árak mellet fontos ha lakásának vagy házának ablakai és ajtói szigeteltek legyenek. Nem csak a fűtésen tud spórolni, hanem nyáron a klimatizált helységek ráfordított energia költségein is. A por és pollenek nem tudnak bejutni a lakásba, a szmog és az utcai zaj is megszűntethető. Szilikon tömítések hosszú élettartammal rendelkeznek, kitűnő szigetelő tulajdonságú és nedvességgel – napsugarakkal szemben is ellenállók.

Beltéri ajtó tömítés

A szilikon nyílászáró tömítéseket ragasztható és nútba építhető változatban is gyártjuk melyek Murányi utcai szilikon szaküzletünkben raktárról folyamatosan kaphatók.

Svéd rendszerű nútba hengerelhető O profilok 6-14 mm-es tömítő fejjel és SOFA vagy DUFA gyártmányú ablakokhoz embrió profilok és embrió kiváltó szilikon tömítések fehér, fekete és barna színben raktárkészletről kaphatók.

A HUN-strip szilikon tömítések beépíthetők íves és szögletes régi és új fából készült nyílászárókba, legyen szó bejárati ajtóról, szobaajtóról, vagy pince és szoba ablakokról.

Szilikon ablaktömítés behengerlése

Gyártmányaink között megtalálhatók a műanyag és alumínium nyílászáró tömítések is melyeket nútba lehet építeni.

Öntapadós kivitelben habosított EPDM gumi tömítéseket is forgalmazunk , melynek az előnye hogy gyorsan beépíthetők.

A szilikon nyílászáró tömítésekről, ablak és ajtó tömítésekről bővebben  itt olvashat: **KLIKK**

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone