Téglalap alakú szilikon szalag

Téglalap alakú szilikon szalag termékeinket nagytisztaságú melegen vulkanizált szilikonkaucsukból (VMQ) anyagból extruder technolgiával gyártjuk.

A téglalap szelvényű szilikongumi szalagjaink tökéletes termékei olyan alkalmazásokhoz, amelyek jó tömítőképességet igényelnek magas és alacsony hőmérsékleten egyaránt. Ezt a terméket többféle befoglaló méret, keménység, szín és vastagság széles választékában tudjuk kínálni.

A téglalap vagy hasáb alakú szilikon szalagok felhasználási területe:

Az ipari és magán felhasználóknál nagyon elterjedt mivel széles hőmérsékleti tartományon belül használható és nagyon rugalmas anyag.
Ragasztással különböző „O” gyűrűk készíthetők belőle a kívánt átmérővel és keresztmetszettel. Főzőüstök, főzőkádak vagy tartályok, pálinkafőző berendezések, tartályautók tömítésére kiválóan használható. A számára kialakított nútba rugalmasságának köszönhetően könnyedén beattintható. Kenyérgyárak, pékségek vagy hegesztéstechnikai cégek és autóipar hőfüggönyek és hőálló tömítésnek és rezgéscsillapításhoz használja.
A szilikon nagy anyagtisztasága miatt élelmiszeripari és orvostechnikai vagy vegyipari felhasználása is igen elterjedt.
Az iparban és magánszektorban számtalan területen használják elektromos szekrények víz és nedvesség elleni védelméhez, fóliahegesztő gépekhez.

Furatos téglalap szelvényű szilikon szalagok:

A nagyobb tömítettség és rugalmasság elérése érdekében a négyzetes szilikon szalagok kérhetők egyedi igénnyel kör vagy alakkal ellátott furattal is, biztosítva a megfelelő tömítettség elérését a záróerőnek megfelelően.

Téglalap alakú szilikon szalagok fő tulajdonságai:

A négyzetes szilikongumi szalagok fő tulajdonságai közé tartozik a széles hőmérsékletállóság, a nagy rugalmasság, vízzel, sós oldatokkal és nedvességgel, porral szembeni ellenállóképesség.

UV sugaraknak és napsugaraknak ellenáll ezért kültéren történő alkalmazásra ajánlott. Egyéb gumiszalagokhoz képest kültéren és magas hőmérsékleten rugalmasságát és fő tulajdonságait megőrzi.

Kiváló elektromos szigetelő emiatt a villamosipar számtalan helyen alkalmazza mint szigetelő anyagot.

Téglalap szilikongumi szalagok hőállósága:

Függetlenül attól, hogy az alkalmazás alacsony vagy magas hőmérsékletű, a szilikonguminak nem okoz problémát ilyen körülmények között működni. Ez az átlátszó gumi akár -45 °C-os hőmérsékletet is elvisel. Másrészt akár +200 °C-ot is elérő hőmérsékleten is működhet. Tekintettel arra hogy széles hőmérséklettartományt bír ki, ez a szinte tiszta szilikon sokféle alkalmazásbanban képes túlélni és működni.

Hőállóság: -45C-+200C,
Magas hőállóságú négyzet alakú szilikon szalagoknál akár tartós +270C hőállóság is elérhető, ezek általában oxidvörös és krémszínű kivitelben kaphatók.

Hasáb alakú téglalap szilikon szalagok színezhetősége:

Egyedi igénynek megfelelően különböző színben, méretben és keménységben is legyártjuk a szilikongumi szalagokat.

Téglalap alakú szilikon szalagok keménysége:

A szilikongumi szalagok keménysége általában 60 ShoreA, de kérhető ennél puhább 20 ShoreA keménységtől akár 80 ShoreA keménységig.

Szilikon szalagok kémiai ellenállása:

Bár ez lehet egy hőálló szilikon termék, magával hozza azt a képességet is, hogy ellenálljon bizonyos vegyi anyagoknak. Ez a funkció akkor hasznos, ha ezt az anyagot kereskedelmi jellegű és labor környezetben használja. Ellenáll az ammóniagáznak, a nátrium-szulfátnak és az ecetnek. Érdeklődjön szakembereinknél, hogy ez a szilikon szalag hogyan fog megfelelni az Ön konkrét felhasználási területén.
Szilikon szalagok raktárról

A téglalap szilikon szalagokat raktárról különböző méretben azonnal tudjuk adni, kérjük érdeklődjön raktárkészletünkről az alábbi elérhetőségeken!

Raktáron általában peroxiddal gyártott termékeket tartunk 60 ShorA keménységgel ami a gumiipari szabvány szerint középkeménységnek felel meg, de rendelésre nagytisztaságú platinakatalizátoros kivitelben is legyártjuk.

A platinakatalizátoros anyagból gyártott négyzetes szilikon szalagokat általában a gyógyszetipar vásárolja.

Négyzet alakú szilikon szalag megvásárolható az alábbi címen és elérhetőségen:

Bondex szilikonfeldolgozó Kft

Szilikon szaküzlet:

1078 Budapest Murányi u.48.
Tel.: 06209226073, 06204330413, 0612219212, 0612730504, 0612209177,

e-mail: szilikontechnika@t-online.hu

Téglalap alakú szilikon szalag gyártás VIDEÓ

Téglalap alakú szilikon szalag megvásárolható:

Szilikon bolt címe, elérhetőségek

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelme, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V: zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone