Vezetőképes szilikon lemez

Az általános szilikon lemezek egyik kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik az elektromos szigetelő tulajdonság, ezért elektromos szekrényekhez szigetelő szőnyegeként is felhasználhatók az általános szilikonból készült lemez és lap termékek.

Ezzel szemben az áramvezető vagy más néven vezetőképes szilikon lemezek a speciális termékeink közé tartoznak ahol a szilikonkaucsukba kevert korom vagy a nanocső tartalom miatt áramvezetővé válik a termék és elveszíti ezáltal az általános szigetelő tulajdonságát.

Elektromos vezetőképesség vevői igényeknek megfelelően:

Az áramvezető képességet a HCR szilikon anyagba kevert receptúrával lehet változtatni megfelelő határértékek között a kért vevői igényeknek megfelelően.

Az áramvezető adalék anyagok az általános szilikon anyagnak szinte az összes tulajdonságát megváltoztatja, beleértve a színt, a szakítószilárdságot, a rugalmasságot és a fő tulajdonságát és a szigetelő tulajdonságát ami a bekevert korom vagy nanocső tartalom miatt elektromosan vezető tulajdonsággal vértezi fel a szilikon lemezt.

Vezetőképes szilikon lemezek színe:

Az áramvezető szilikon lemezek színe sötét vagy teljesen fekete lesz a bele kevert adalékanyagok mennyiségétől függően.

A nanocsöves technológia előnye:

A nanocsöves technológia nagy előnye a koromtartalmú anyagokkal szemben hogy sokkal tisztábban feldolgozható és bizonyos keretek között a bekevert anyag színezhetővé is válik. Nem koszol és a receptúra is az egyedi vevői igényekhez mérten könnyebben beállítható.

A vezetőképes szilikon lemezek fő felhasználási területei:

Általában olyan helyen vagy gépekben, mérőműszerekbe szerelve alkalmazzák ahol feltöltődést le kell vezetni és a magas hőállóság mellett a rugalmasság is fontos.

Használják ezen kívül izomstimulálásra különböző alakú lapostömítések formájában, polarizáló elektródákhoz, kerámia oszcillátorokhoz, érzékelők és különböző ellenállások megváltoztatására, forrasztási pontok helyettesítő anyagaként, orvosi műszerek, számítógépek, videók és rádiók csomagolásánál.

Vezetőképes szilikon lemezek fő tulajdonságai:

Az áramvezető szilikon lemez legtöbb tulajdonsága mint például a hőállóság, hidegállóság vagy rugalmasság megegyezik az általános szilikon lemezek tulajdonságával.

A fekete szín és az áramvezető tulajdonság az ami nagyban megkülönbözteti a vezetőképes szilikon lemezeket az általános szilikongumi lemezektől.

Hőállósága: -45C-+200C-ig terjed

Vezetőképes szilikon lemezek befoglaló méretei: 315×315 mm

Áramvezető szilikon lemezek vastagsági méretei: 2 mm-10 mm-ig terjed

Vezetőképes szilikon lemez megrendelhető alábbi elérhetőségünkön:

Bondex Szilikonfeldolgozó Kft szaküzlete

1078 Budapest Murányi u.48.

Mobil.: 06209226073, 06204330413,
Tel.: 0612219212, 0612730504, 0612209177,
e-mail: szilikontechnika@t-online.hu

SZILIKON LEMEZ GYÁRTÁS VIDEÓ

Áramvezető szilikon lemez szaküzlet címe:

Szilikon szaküzletünk címe és elérhetősége

Bondex Kft. szilikon bolt
kis és nagykereskedelem értékesítés és megrendelés felvétel


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone