Hőálló fekete szilikonzsír grafit adalékkal

Hőálló grafit adalékolású szilikonzsír fémcsúszkák és bornz perselyek kenéséhez, csapágyak kenéséhez

  • A grafit adalékolású szilikonzsírokat Rubosil-G és Silifat M-G, Antipol márkanéven forgalmazzuk.
  • A grafitos szilikon zsír lágy, fekete színű zsír állagú paszta.
  • A grafitos szilikon zsír ultrafinom grafitpor és általános szilikon zsír keveréke mely kitűnő víztaszító tulajdonsággal, hőállósággal és csúsztató hatással rendelkezik.
  • A szilikon zsír fekete színét a szilikon zsírba adagolt grafitpor színe adja. Nagy előnye az általános szilikonzsírokkal szemben hogy a bekent felületen a zsír elhasználódása után a grafit réteg még sokáig megvédi az érintkező felületeket a kopástól.
  • Használható bronzperselyek és fémcsúszkák zsírzásához, gépláncok és gépek csúszóprizmáinak kenéséhez pl. targoncák csúszkáihoz vagy melegüzemű gépek bronzperselyeihez, magas hőmérsékleten működő présgépek asztalainak csúszkáihoz, zárt fogaskerék áttételekhez vagy vezérorsók kenéséhez.
  • Hőtűrése: -40-+220C
  • Cseppenéspotja: 240C
  • Lobbanáspontja: 430C
  • Grafitos szilikonzsír kiszerelései: 50 gr, 100 gr, 500 gr, 1 kg, 5 kg

Élelmiszeripari hőálló szilikongumi profil gyártás VIDEÓ

Grafitos szilikonzsír vásárlás :

Szilikon szaküzletünk címe és elérhetőségei

Bondex Kft. szilikon szaküzlet — bolt
Kis és nagykereskedelem, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától — 16 óráig,  Sz-V: Zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás