Szilikon henger, szilikon görgő

A szilikon hengereket és görgőket préseléssel előállított melegen vulkanizált szilikonból gyártjuk különböző hosszban, keménységben és minőségben.

A szilikon görgőket és hengereket az ipar számos területen használja a szilikon anyag különleges kiváló tulajdonságai miatt.

Egyéb gumikhoz képest hőállósága és hidegállósága, anyagtisztasága, tapadása messze felülmúlja az egyéb gumikból készült hengereket. Nem keményedik ki és nem repedezik meg, nagy flexibilitással rendelkezik.

Felületi struktúrája szerint lehet sima és bordázott kivitelű vagy selymes, kissé érdes fogású (a szerszámban a negatív forma homokfújt felületet kap)

Használható továbbító hengerként legyen szó meleg vagy hideg környezetről.  Jó tapadása és csúszásgátló tulajdonsága miatt behúzó görgőként is alkalmazható. Sztatikus tulajdonságai miatt tisztító hengerként is kiváló, mivel a szilikon könnyen magához húzza a szöszt és a por szemcséket. Alkalmazható továbbá rezgéscsillapításhoz műszerek alá építve pl. HI-FI berendezéshez és hangfalakhoz szilikon lábnak. Bordázott felületű hengerek fémrúdra húzva fogantyúnak is használhatók. A szilikon hengerek alkalmasak vízzel hígítható festékek és folyékony vizes bázisú ragasztó egyéb anyagfelületre történő felviteléhez.

A szilikongumi görgők és hengerek nem használhatók olyan helyen ahol közvetlenül benzin, kerozin, ásványi zsírok vagy hígító érheti a felületét!

Hőállósága: -45C-+200C, emelt hőállóság esetén akár +275C

Szilikon henger és görgő gyártás VIDEÓ

Hőálló szilikon görgő és szilikongumi henger szaküzlet címe:

Szilikon szaküzlet cím, eléhetőségek

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedés megrendelés felvétel és értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától — 16 óráig  Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás