SMILING HOUSE kő, cserép, műkő és sírkő impregnáló

A kő és fal felületeket fagytalanítja, védi a koszosodástól és algásodástól. Egyes impregnáló típusokkal a kőfelületek színe is élénkíthető.

Az lakóingatlanok, családi házak, ipari,- és középületek leggyakoribb ellensége a víz, és a nedvesség. Évek elteltével a változó időjárás hatása révén a csapadékot, párát, vizet a kő, tégla, vakolat, térkő, cseréptető anyagának szerkezete révén magába szívja és romboló hatást fejt ki az épületek felületi szerkezetében.

Impregnálóink kiválóan alkalmasak csiszolt vagy csiszolatlan mészkő, tégla, beton, terméskő, márvány, gránit, égetett cserép, agyag cserép, műkő, térkő, ásványi vakolatok, ytong vagy gázbeton, fúgák láthatatlan vízzáró védőréteg kialakítására.

Nagyon fontos, hogy a nedvességnek kitett felületeket lekezeljük a megfelelő impregnálószerrel, ezáltal megakadályozzuk, hogy a víz, nedvesség a felületek belsejébe hatoljon és ott kárt tegyen.

A Smiling House impregnáló termékcsalád egyedülálló víztaszító képességüknek köszönhetően megakadályozzák a felület vizesedését és egyben biztosítják az épület falainak légáteresztő képességét. A termékek nem a pórusokat tömítik el, hanem a víz, nedvesítő hatását akadályozzák meg.

A termékek felhordhatók, hengerrel, ronggyal ecsettel vagy permetezéssel.

Két fajtájuk van: vizes bázisú, és az oldószeres impregnálók.

Minden esetben ajánlatos két rétegben felvinni az impregnálószert. Fugázott felületeknél a fugákat is ajánlott lekezelni, így megszakítás nélkül az egész felület vízlepergetővé válik. Impregnáló termékeink típusai: égetett cserépre, függőleges felületekre, nagy keménységű járófelületekre, kövekre bonthatók.

Kiszerelésük 1l, 5l, 20l fém flakon, vagy műanyag kannás.

Szaküzletünkben raktári készletünkről kis mennyiségű és gazdaságos kiszerelésben is azonnal megvásárolhatók forgalmazott impregnálóink.

Extrudált és préselt szilikon termék gyártás VIDEÓ

Szilikon impregnáló szaküzlet címe:

Bondex szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelme, értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone