Szilikon vákuumszívó harang

Szilikon vákuumszívó és vákuumemelő harangok gyártása pneumatikus gépekhez egyedi méretekben is!

Szilikon vákuumharangok gyártása egyedi méretben műszaki rajz vagy hozott minta alapján is!
Anyaga 100% nagy rugalmasságú és szakítószilárdságú HTV szilikon.

A vákuumemelő szilikon harangokat az ipar számos területen alkalmazza. A szilikon vákuumszívók emberi kéz beavatkozása nélkül tudnak sík lemezeket, fóliákat és üvegeket továbbítani pneumatikával felszerelt automata gépsorokon.

Szilikon vákuumszívó tappancsok alkalmazási területe

A legnagyobb felhasználója a csomagoló ipar, az üvegipar, világítástechnika – izzó gyártás, az elektronika és az élelmiszeripar vagy gyógyszeripar.  Automatizált gépsorokon adagoláshoz és csomagoláshoz kiváló választás.

A szilikon emelő harangok hőállósága és nagy anyagtisztasága miatt speciális helyen is alkalmazható pl. forró tárgyak emeléséhez vagy tiszta környezetben gyógyszerek csomagolásához.

A szívó tappancsok sokrétűen használhatók mivel a különféle tárgyak súlyához, alakjához lehet optimalizálni a megfelelő szívóerőt és hozzá kiválasztani a megfelelő vákuum harangot.

A szilikon vákuumszívó korongok szoknya átmérőjét, annak alakját, szívóharang nyakának furatátmérőjét és a színét vásárlóink határozhatják meg. Néha fontos a szilikon harang színe is mivel vannak automata gépek melyek fotocellával működnek.

Kialakításuk szerint lehetnek szimpla vagy dupla szoknyás pneumatika szívók, a nyakánál furatos vagy furat nélküli kivitelű. A szoknya formája lehet kör vagy ellipszis formájú.

Zárt szilikon vákuum tappancs

Működési elve: Nyomásra a szilikon vákuum tappancs alól kiszorul a levegő és vákuum képződik a tappancs és a sík felületű tárgy között.

A nyaknál zárt furat nélküli szilikon vákuum tappancsokat inkább csúszásgátlóként használják üvegbútoroknál vagy műszerek és tárgyak lábainak megcsúszás elleni védelméhez.

Vákuumszívó harang ( nyaknál furatos vákuumszívó)

A furatos pneumatika szívó harangoknak legnagyobb előnye hogy irányított szívóerőt lehet beállítani a megemelendő tárgy súlyához mérten.

A vákuum emelő harang átmérője, anyagvastagsága, szoknyájának kialakítása és alakja, keménysége és hőállósága befolyásoló tényező a beépítés során.

Szilikon termék préselés VIDEÓ

Pneumatika szilikon vákuumemelő harang szaküzlet:

Szilikon szaküzletünk címe és elérhetősége

Bondex Kft. szilikon bolt
Kis és nagykereskedelem, megrendelés felvétel és értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás a lakossági és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone