Szilikonfeldolgozó üzem

Szilikon üzemünk Perbál községben HTV szilikonból, melegen vulkanizált szilikon termékeket állít elő prés és extruder technológiával.

Fő gyártmánycsoportjaink közé tartoznak a szilikon csövek, szilikon lemezek, szilikon zsinórok, szilikon profilok, négyzetes és téglalap alakú szilikon szalagok, zártcellás habosított szilikon termékek és a préselt szilikon formadarabok : szilikon vákuumszívó tappancsok, szilikon korongok, szilikon pumpabetétek, alakos szilikon tömítések, szilikon kábelátvezetők, szilikon alátétek, és lapostömítések.

Vállalunk kis és nagyszériás szilikon termékek gyártását rövid határidővel szerszám tervezéstől a késztermék kivitelezéséig műszaki rajz vagy hozott minta alapján. Nem csak általános hanem egyedi termékeket is legyártunk.

Előre egyeztetett paraméterek alapján vállalunk szilikon keverékek hengerszéken történő bekeverését is.

Vásárlóinkat előzetes egyeztetés alapján üzemünkben is kiszolgáljuk!

Képek szilikon üzemünkről:

Szerszám tervezéstől a késztermék kivitelezéséig

Ön megálmodja mi megvalósítjuk!

Cégünk vállalja rajz, 3D modell, vagy termékminta alapján extrudált profilok, préselt formadarabok gyártását, partnereink egyedi igényei szerint, az ahhoz szükséges szerszámok tervezésével és legyártásával együtt.

Segítséget nyújtunk a megfelelő anyagminőség kiválasztásában, keverékfejlesztésben, így biztosítva a termékkel szemben támasztott követelmények teljes mértékű kielégítését.
Egyesíteni tudjuk a modern technológia és a kisüzemi termelés minden előnyét, a kisszériás gyártást is korszerű gyártósorainkon legyen szó prés és extruder technológiáról.

Szerszámgyártás képei:

Bondex Kft. Szilikon üzem

Cím: 2074 Perbál Újmajor, HRSZ 131/7

Üzemi nyitvatartás: Hétfő – Péntek 7h-16h

Tel: 06-26-370-570
Fax: 06-26-370-574

Mobil: 0620 433 0413, 0620 922 6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

ÍRJON NEKÜNK ÜZENETET!captcha

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone