Igény esetén, a rendelt termékeket az MPL -el házhoz szállítjuk!

Bankkártyás fizetési lehetőség szaküzletünkben.

Szilikon szaküzlet

Szilikon szaküzletünk termékkínálata több évtizedes tapasztalatok alapján a vevők szélesebb kiszolgálása érdekében folyamatosan bővül.

Fő termékcsoportunkhoz tartoznak a saját gyártású melegen vulkanizált szilikon termékek. Ide tartoznak a szilikon csövek, szilikon profilok, szilikon lemezek, szilikon zsinórok, szilikon szalagok, és a préseléssel előállított szilikon formadarabok, zártcellás habosított szilikon zsinórok és szalagok.

Szilikon boltunkban ezen kívül megtalálhatók a kétkomponensű önthető szilikongumik, szilikon olajok, szilikon spray-k és hőálló szilikon zsírok különböző kiszerelésben.

Festéshez és felújításhoz forgalmazunk szilikon és akril bázisú tömítőanyagokat és szilikon ragasztókat. Különböző anyagokhoz kínálunk pl. kövekhez és műkövekhez, cserepekhez és ásványi vakolatokhoz szilikon bázisú impregnáló anyagokat és tisztítószereket, melyek széles választékban állak vásárlóink rendelkezésére.

Nem csak szilikon termékek találhatók szilikon szaküzletünkben hanem a beépítést szolgáló segédeszkzök is, pl. kinyomópisztolyok vagy a svéd bemarásos ablakszigetelő profilokhoz behengerlő szermámok is.

Képek szilikon szaküzletünkről:

Bondex szilikon szaküzlet

Bondex szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelem

Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak: Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától-16 óráig  Sz-V:  Zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504

Mobil: 06 20 433-0413, – 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

ÍRJON NEKÜNK ÜZENETET!captcha

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone