Hőálló szilikon olaj

Metil szilikonolaj

RUBOSIL és SILORUB márkanéven forgalmazzuk

A szilikon olaj nagytisztaságú víztiszta, hőálló kenőolaj, mely extrém hőmérsékleti körülmények között is jó folyóképességgel rendelkezik és kitűnő kenőhatást biztosít legyen szó nagy hidegről vagy magas hőmérsékletről.

Kiválóan használható műanyag és fém felületek kenéséhez pl.: műanyagból és fémből készült fogaskerekekhez, csapágyak és csúszkák vagy fém prizmák kenéséhez, olajozásához. Minden csúszó és forgó alkatrész kenéséhez felhasználható az ipar területén. Meggátolja a súrlódásból eredő kopás kialakulását és a korróziót.

Használható műanyag, gumi és fém felületek ápolásához is. A gumit és műanyagból készült megfakult felületeket élénkebb színűvé varázsolja, a fém felületeket megvédi a korróziótól, kitűnő vízlepergető és víztaszító  tulajdonsággal rendelkezik.

Használható autóápolásnál műanyag díszlécek, lökhárító vagy műszerfal ápolásához és korrózó elleni védelemhez. A bekent felületeket hosszan megvédi a napsugárzás és UV sugarak rossz hatásitól pl. fakulástól vagy guminál a repedezéstől. Téli hónapokban véd a sólé káros hatásaitól.

A szilikonolaj kő, műkő, és cserép felületének  fagy elleni védelmére is alkalmas, kitűnő vízlepergető és víztaszító  tulajdonsága miatt használják műemlék védelemhez, szobrok és kőtöredékek védelméhez. A bekent felületeket védi a madárürüléktől és a mohásodástól.

További felhasználási területek:  vágószerszámok kenéséhez, rezgéscsillapító folyadékként történő használathoz. Hőátadó olajként is alkalmazható hűtő és fűtő folyadékként műszerekhez és ipari alkalmazásokhoz. Használható hidraulikák hidraulika  folyadékként történő felhasználásra.

Széles körben alkalmazza a kozmetikai ipar pl.: naptej, bőrápoló vagy hajkondicionáló szereknél. A műanyagiparban habzásgátlónak és formaleválasztásahoz is alkalmazzák de szerszámok korrózió elleni védelméhez kitűnő anyag.

A bútoriparban bútorápoló szerek gyártásánál vagy padlóápoló szerek előállításánál is használják. Textiliparban kitűnő impregnálószer, jól használható textíliák impregnálásához a jó víztaszító tulajdonsága miatt. Cipőápoláshoz is adalékanyagként használják  cipőtisztító szerekhez.

Otthoni használatban elterjedt futópad kenéséhez vagy konyhai eszközök és zárak olajozásához.

Szilikon olajak több féle viszkozitásban elérhetők webáruházunkban vagy szilikon szaküzletünkben a híg változattól a mézállagú sűrű olajokig.

Szilikon olajak kiszerelései:  1 liter,  5 liter,  10 liter,  20 liter, 50 liter, 200 liter

Folyamatos raktárkészlettel rendelkezünk az alábbi szilikonolaj típusokból:

M-20 szilikon olaj – nagyon híg állagú szilikon olaj
M-100 szilikon olaj – iparban elterjedt  hígabb olajak közé tartozik
M-350 szilikon olaj – a hígabb és a közepesen híg szilikon olajok közé sorolható elterjedt olajtípus
M-500 szilikon olaj – közepesen híg olajak közé sorolható
M-1000 szilikon olaj – közepes sűrűségű olaj – futópad kenéséhez kiváló
Wacker M-5000 szilikon olaj – méz állagú, sűrű szilikon olaj

Transzparens és színes szilikoncsövek gyártása VIDEÓ

Szilikon olaj szaküzlet

ahol a szilikon olajokat megvásárolhatja vagy megrendelheti :

Szilikon szaküzletünk címe, elérhetőségei

Bondex Kft. szilikon szaküzlet – szilikonbolt
kis és nagykereskedelem, megrendelés felvétel és értékesítés :


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás lakossági, magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 h-tól – 16 h-ig, Sz-V.:  ZÁRVA

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 0620 433-0413, 06 20922-6073, 0620 946-8122
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone