A mai kor egyre szélesebb körben igényli a kézműves termékeket, melyekhez beletartozik az édesipar és cukrászat is. A kézműves fagylaltok mellett az egyedileg gyártott csokoládé, cukorka és egyedi ízesítésű torták is egyre népszerűbbek. A különleges ízek mellé az egyedi formavilág is párosul, hiszen az emberek első benyomását a termékről az eléjük táruló kép határozza meg. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani szobahőmérsékleten kötő szilikon termékeinkkel, melyekkel bármilyen tárgyról élethű másolatot készíthetünk, és segítségével egyedi cukrászati formák alakíthatók ki.
A cukrászati önthető szilikon termékeink kötés után gumiszerűen rugalmas anyaggá válnak, melyből a csoki formát vagy jégkockát könnyedén kiszedhetjük. Kiváló formalekövető tulajdonsággal rendelkeznek, a leg aprólékosabb formákat és azok struktúráját is élethűen adja vissza. Könnyen kezelhető anyag, bárki pillanatok alatt elsajátíthatja a szilikon öntés rejtelmeit.
A kétkomponensű cukrászati szilikon használható: egyedi csokoládé formákhoz és cukorka formákhoz öntősablonként, egyedi tortadíszek készítéséhez, muffin és puding formákhoz, egyedi jégkocka és grillázs cukorka, truffel és bonbon formához. Csak a cukrászok fantáziáján múlik, hogy milyen tárgyakról készüljön élethű másolat.
A Rubosil folyékony önthető szilikon különböző keménységben és kiszerelésben kapható. A puhább szilikon öntőanyagokat finomabb és aprólékosabb formák öntéséhez javasoljuk, a keményebb szilikongumikat egyszerűbb forma öntéshez kínáljuk. A rugalmas szilikon sablon többször használható, vízben mosható anyag.
Élelmiszeripari alkalmazásokhoz kizárólag Rubosil K food katalizátorral használja, mert egyéb katalizátorok és edzők mérgezést okozhatnak!
„ Öntse formába elképzeléseit „
Cukrászati szilikon öntőanyagokról itt olvashat: **KLIKK**