Szilikon záródugó

Borászati és ipari szilikon dugók

Nagytisztaságú szilikon dugók gyártása ipari, élelmiszeripari és egészségügyi minőségben.
Anyaga: 100% HTV szilikon
A szilikon dugókat sokrétűen lehet használni legyen szó borászati dugóról, üvegzáró és labortechnikai szilikon dugóról – pipetta záró és lombik záró dugók, vagy porszórásos festéshez ( szinterezéshez ) alkalmazott hőálló szilikon maszkoló dugókról. Használható élelmiszeriparban tartályok lezárásához vagy pálinka főző berendezésekhez, szörp gyártásnál. Speciális helyen is alkalmazhatók pl. furatos változatban inkubátorok  elektromos vezetékeinek átvezetéséhez.

Vállalunk egyedi méretű szilikon dugók gyártását rövid határidővel megadott paraméterek alapján színes kivitelben, keménységben és minőségben.

A szilikongumi dugó nagy előnye parafa vagy egyéb gumiból készült dugóhoz képest hogy hőállósága miatt hővel sterilizálható ( csírátlanítható ) és újra felhasználható.

Rugalmas anyaga hermetikusan le tudja zárni a hordó vagy üveg száját és ellentétben a parafa dugókkal nem hullik a zárt folyadékba semmilyen anyag darabka ami szennyezni tudja a lezárt folyadékot vagy bort.
A szilikon dugók lehetnek tömör és üreges kivitelű, valamint furattal ellátott.
A szilikon dugók nem használhatók benzin, kerozin, gázolaj, nitrohígító vagy aromás hígító lezárásához.

Borászati szilikon dugó

Nagytisztaságú, nagy rugalmasságú szilikon záródugó boroshordóhoz.
A kiváló minőségű zamatos borok  lezárásához szeretnénk segítséget nyújtani kedves vásárlóinknak termékeinkkel.
A borászati szilikon dugókat használhatják borászatok, pincészetek magán bor termelők és szőlészetek és pálinkafőzdék.
A borászati szilikon dugók a mai kornak megfelelő szigorú borászati követelmények alapján készülnek. Anyaga 100% melegen vulkanizált HTV szilikon, megfelel  az élelmiszeripari előírásoknak és az FDA követelményeinek.

A borászati szilikon dugók prés technológiával különböző méretben készülnek, igazodva a boroshordó szájának furat átmérőjéhez. A dugók nem csak hordókhoz hanem boros flaskához, műanyag ballonhoz, boros üvegekhez és borászatokban használt koracél tartályok zárásához is használhatók. A parafa dugókkal ellentétben a szilikongumi dugó anyagából nem hullik a borba semmilyen anyagdarabka mely beszennyezné a bort. A szilikonból készült dugók a bor ízvilágát, színét és zamatát nem befolyásolják, forró ecetes vízben kifőzhető és többször felhasználható. Nagy rugalmasság, hőállóság, nedvességgel szembeni ellenállóképesség és hosszú élettartam jellemzi.

Fő termékeink közé tartoznak a Barrique szilikon dugók melyeket nagy mennyiségben tengeren túli, külföldi és magyar borászatok vásárolnak.

A bor színéhez igazodva a szilikon dugókat igény szerint áttetsző vagy vörös színben is legyártjuk.  Így a hordók a bennük tárolt bor színéhez igazodva már a szilikon dugók színével megkülönböztethetők.

Dugóink méretsorozata szinte lefedi a borászatokban és szőlészetekben használt  dugók méreteit.

Különleges HI-TECH  dugókat is gyártunk borászatoknak platinakatalizátoros szilikon anyagból. A hagyományos szilikon dugókkal szemben nincs peroxid maradvány az anyagban, színe áttetszőbb és anyagának szakítószilárdsága és rugalmassága is felülmúlja a hagyományos szilikon dugók anyagát. Csak rendelésre gyártjuk.

Alakjuk szerint lehetnek peremmel ellátott vagy perem nélküli és könnyített szilikon dugók.

Borászati szilikon dugók általános  méretei
14/4 mm,  15/24 mm,  24/34 mm,  27/32 mm,  29/60 mm, 32/38 mm, 37/44 mm, 40/50 mm, 47/57 mm, 55/65 mm, 60/70 mm, 70/80 mm, 
Vállalunk egyedi méretű borászati szilikon dugók gyártását egyedi méretekkel, színben és minőségben!

SZILIKON DUGÓ GYÁRTÁS VIDEÓ

Szilikongumi dugók széles választéka raktárról kapható !

Élelmiszeripari és borászati szilikon dugó szaküzlet cím:

Szilikon szaküzlet címe, elérhetősége

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelem, megrendelés felvétel és értékesítés :


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V: zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone