Szilikon kábelátvezető- szilikon kábelbújtató

Hőálló szilikon kábelátvezetők és kábel bújtatók gyártása prés technológiával.
A szilikon kábel átvezetőknek jelentős szerepe van abban, hogy a gépek vagy gép szerkezetek fémből készült éles lemezein átvezetett elektromos drótokat és kábeleket megóvja a mechanikus sérülésektől, és meg akadályozza hogy por vagy nedvesség bejusson az elektromos szekrény belsejébe. Hőállósága miatt meleg üzemű berendezésekhez is kiváló.

A szilikongumiból készült kábelátvezetőknek a legnagyobb előnye más gumikból készült átvezetőkhöz képest hogy magas és alacsony hőmérsékleten is használhatók anélkül, hogy anyagszerkezetük károsodna.
Vegytiszta anyagának köszönhetően orvosi – egészségügyi, élelmiszeripari és gyógyszeripari területen is alkalmazhatók ott ahol előírás a nagy anyagtisztaság pl. inkubátorok csőbekötései vagy gyógyszeripari berendezések elektromos kábeleinek átvezetése és bekötése stb.

Kitűnő elektromos szigetelő tulajdonsággal és nagy rugalmassággal rendelkeznek.
Használhatók elektromos szekrények bekötéséhez, gépek villany kábeleinek átbújtatásához, trafók és trafó állomások kábeleinek átvezetéséhez, vezérlőszekrények és kábelelosztó szekrények kábel átvezetéséhez, kábel tv szekrényekhez.

Kábelátvezetők beépítése
A szilikonból készült kábelátvezetők beépítése lehet lemezek furatába pattintható, egy irányból lemez furatba csúsztatható vagy trafók bekötésénél „C” klampba rögzíthető típusok.

Vállalunk egyedi szilikon kábelátvezetők gyártását műszaki rajz vagy hozott minta alapján, igazodva a kábel átmérőjéhez és a lemezek vastagságához.

Szilikon kábelátvezető gyártás VIDEÓ

Hőálló szilikon kábelátvezető szaküzlet címe:

Szilikon szaküzletünk címe és elérhetősége

Bondex Kft. szilikon bolt
Kis és nagykereskedelem, megrendelés felvétel és értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone