Hőálló szilikongumi tömítések pálinkafőzőhöz

Hőálló pálinkafőző szilikon tömítés gyártása egyedi méretek alapján.

Az általunk gyártott hőálló szilikongumi pálinkafőző tömítések megfelelnek az élelmiszeripari előírásoknak. A szilikon anyag megfelel az amerikai FDA és a német BGVV előírásainak. A szilikon tömítőanyagok a pálinka párlat ízvilágát és zamatát nem befolyásolják.

A szilikonból készült tömítések tökéletes tömítettséget biztosítanak hosszú távon a pálinkafőző üstház és a pálinkafőző kupola között

Vállalunk egyedileg gyártott pálinkafőző üstházhoz vagy pálinkafőző kupolához szilikon lapos tömítések és szilikon karimák gyártását rövid határidővel. A hőálló szilikon karimákat helyzetelő furattal vagy helyzetelő furat nélküli változatban is elkészítjük.

Nútba illeszthető tömítéseket is gyártunk pálinka lepárló készülékekhez melyek lehetnek kör, négyzetes vagy téglalap keresztmetszetűek. Ezeket zsinór vagy szalag formájában tudjuk raktárról adni. Ragasztással végteleníthetők.

Raktárról több száz tömör és üreges kivitelű szilikon profil közül is válogathat.

Ha pálinkafőzőhöz hőálló tömítést keres akkor jó helyen jár!

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone