Szilikon szivacs szalagok, zsinórok, lemezek

Szilikonból készült termékek ( szilikon hab, szilikon szivacs) melyek a szilikon összes jó tulajdonságait ötvözik a puha és lágy anyagszerkezettel.

Zártcellás habszerkezetű szilikon termékeket általában kis záró erővel rendelkező felületek tömítésére használják. A szilikon szivacsok zárt anyagszerkezete miatt a normál szilikon termékeknél puhább anyagok, melyek további lehetőséget biztosítanak arra ha igény merül fel az általános szilikon szilikon zsinórok, szalagok vagy lapoknál puhább termékek gyártására.

Zártcellás anyagszerkezete buborékok millióiból tevődik össze melyek különálló üregekeket alkotnak az anyagszerkezetben ezért kitűnő rugalmassággal rendelkeznek. Kívül bőrözött törtfehér és sima felületű, ezért vízzel és nedvességgel szemben ellenálló. A zárt különálló buborékcellák nem tudják felszívni a vizet és folyadékokat ezért nedvesség elleni védelemhez kifejezetten alkalmas anyag. Nagy előnye hogy kiváló szigetelést biztosít egyenetlen felületeknél is. Kitűnő elektromos szigetelő tulajdonsággal és ózonállósággal rendelkezik. Kültéren és beltéren is használható. Rugalmasságát hosszú ideig megtartja.

Hőállósága: -40C-+200C mely széles hőmérséklettartományon bellüli alkalmazását teszi lehetővé.

Különböző adalékokkal a sűrűsége és hőállósága változhat.

Alkalmazási területei:

Elektromos szerények és lámpa armaturák, gépek vezérlő paneljainak por, hő és nedvesség elleni védelméhez. Ózonállósága és napsugarakkal szembeni ellenálló képessége miatt kültéren tömítésként történő felhasználásra is javasolt pl. puha nyílászáró tömítések készíthetők belőle. Habosított lemezből puha karimák, egyedi lapostömítések  és csőcsatlakozók készíthetők akár helyzetelő furatokkal vagy nélküle.

Alakjuk szerint lehetnek:

  • habosított szilikon zsinórok
  • habosított szilikon szalagok
  • habosított szilikon lemezek

Habosított szilikon gyártás VIDEÓ

Habosított szilikon termék szaküzlet :

Szilikon szaküzletünk címe és elérhetőségei

Bondex Kft szilikon bolt
nagy és kiskereskedelem, rendelés felvétel és értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás lakossági és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V: zárva

Tel./Fax: 061 2219212, 061 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 4330413 , 06 20 9226073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone