Szilikon zsír agráripari felhasználásra

Agrosil hőálló szilikonzsír mezőgazdasági gépek kenéséhez

  • Agrosil szlikonzsír
  • Széles hőmérséklettartományon használható, kiváló víztaszító tulajdonságú szilikonzsír mely agráripari gépek és gépalkatrészek kenésére lett kifejlesztve.
  • Kiváló víztaszító ezért jó korrózió és rozsdásodás ellen, széles hőmérséklettartományon belül használható, kiváló elektromos szigetelő, összetapadás csökkentő azért oldható kötéseknél és O gyűrűk vagy tömítőanyagok kenéséhez jól használható, kiváló siklató és csúsztató tulajdonságú szilikon kenőzsír.
  • Áttetsző, vazelin állagú nagytisztaságú szilikonzsír mely használható mezőgazdasági gépek, öntőzőberendezések és felszerelések kenéséhez.
  • Alkalmazási területei:
  • Oldható kötések kenésénél használható ezért permetező gépek és öntözőberendezések csőkötéseinél tesz jó szolgálatot
  • Kiváló vízlepergető tulajdonságú ezért gumi, műanyag vagy fém felületeknél védőréteget képez a felületen

  • Az AGROSIL szilikonzsír kémiailag közömbös ezért lúgos és savas leveknél pl. savanyítólé vagy permetlé ellen védi kézre kenve a bőr felületét.
  • Kiváló siklató, csúsztató tulajdonságú ezért műanyag, fém, gumi vagy bőr felületeket védi a súrlódás ellen ( műanyag és fém csapágyak kenéséhez, gumi harangok zsírzásához és golyóscsapok kenéséhez kiváló).
  • Használható: -45C-+200C-ig – zsírzó és csúsztató képessége nem szűnik meg a két határérték között
  • Agrosil szilikonzsír kiszerelései: 50 gr, 200 gr, 500 gr,

Körszelvényű tömítőzsinór gyártás VIDEÓ

Mezőgazdasági és agráripari célú szilikon zsír termékünket megvásárolhatja :

Szilikon szaküzletünkben, cím és elérhetőségek

Bondex Kft. szilikon bolt – szaküzlet
kis és nagykereskedelem, termék értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig,  Sz-V:  Zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 061 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás