Préselt szilikon formadarabok

Szilikon üzemünk leg szélesebb termékpalettáját öleli fel a préseléssel előállított hőálló szilikon termékek. Csak a képzelet szab határt a préselt termékeink formavilágának és sokrétűségének.

Vállalunk különböző alakú sajtolással előállított szilikon formadarabok kis és nagyszériás gyártását.

A modern világunkban a szilikon mint anyag gyakran fordul elő termékekbe beépítve, vagy önmagában történő alkalmazásnál.

Kiváló tulajdonságai mint például a hőállósága, ózon álósága, hidegállósága, vagy a nedvességgel szembeni ellenálló képessége és anyagtisztasága lehetővé teszik sokrétű alkalmazását. 

A préseléssel előállított formadarabok öregedésállósága egyéb gumikhoz képest messze a legjobb. Kitűnő rugalmassággal és elektromos szigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Alap színe áttetsző, de oxidfestékekkel kitűnően színezhető. Elmondható hogy jó vegyszerállósággal rendelkeznek. Használható kültéren és beltéren is mivel napsugaraknak és UV sugaraknak ellenállnak, az UV sugarakat átengedik.

A szilikon anyagának tisztasága miatt élelmiszeriparban, egészségügyben orvosi célra, és gyógyszeripari felhasználásra is használható.

Számos területen alkalmazható az iparban pl. villamos ipar, autóipar, építőipar, műszeripar, reklámipar, egészségügy, élelmiszeripar, gyógyszeripar, de otthoni felhasználása is jelentős.

Alakjukat tekintve lehetnek forgástestek, négyzetes vagy téglalap alakú formák, üreges és furattal ellátott vagy tömör kivitelűek, lapos korongok, lapok és egyedileg megtervezett alakzatok, lapos tömítések.

Az anyag minősége nagymértékben függ a beépítés jellegétől, körülményétől és a beépítés közegétől. Ezt minden esetben vevőink határozzák meg, mint például a keménység, szakítószilárdság, szakadási nyúlás, rugalmasság, szín, és a szilikon anyag minősítése ( amerikai FDA vagy német BgVV stb. ) vagy általános ipari minőség.

Préselt szilikon gyártmányainkat különböző keménységben állítjuk elő a vevői igényeket figyelembe véve 20ShoreA – 80 ShoreA keménységig.

Kérjük tekintse meg a szilikon tulajdonságait

Vállajuk egyedi szilikon formák elkészítését szerszámtervezéstől a kivitelezésig műszaki rajz vagy hozott mintadarab alapján.

Fő gyártmánycsoportjain közé tartoznak:

  • szilikon csavarpumpa betétek
  • szilikon vákuumszívók és pneumatika harangok
  • csúszásgátló szilikon korongok
  • szilikon o gyűrűk
  • szilikon karimák
  • szilikon lapok
  • szilikon műszerlábak
  • szilikon dugók

Vállaljuk műszaki rajz alapján vagy hozott minta szerint akár szerszámtervezéssel préseléssel elöállított szilikon termékek gyártását rövid határidővel!

Szilikon préstermék gyártás VIDEÓ

Présvulkanizált szilikon műszaki formacikkek gyártása

Préselt szilikon termékek szaküzlete :

Szilikon bolt címe, elérhetőségek

Bondex Kft. szilikon szaküzlet
kis és nagykereskedelem, rendelés felvétel és értékesítés


Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 48.

Nyitvatartás magán és ipari vásárlóknak:
Hétfőtől-Péntekig 7:30 órától – 16 óráig   Sz-V:  zárva

Tel./Fax: 06 1 221-9212, 06 1 220-9177, 06 1 273-0504
Mobil: 06 20 433-0413, 06 20 922-6073
E-mail: szilikontechnika@t-online.hu

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone